Toplu Ulaşım Haftası`na Katıldık
İzmir Büyükşehir Belediyesi`nin, 28 Kasım-4 Aralık Toplu Ulaşım Haftası etkinlikleri çerçevesinde Tarihi Havagazı Fabrikası`nda düzenlediği “Dünden Bugüne İzmir`de Ulaşım” sergisindeki yerimizi aldık.

1880’li yıllardan günümüze İzmir’in ulaşım sisteminin fotoğraflarla anlatıldığı sergi büyük ilgi gördü. Serginin açılışına, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İZBAN Genel Müdürü Selçuk Sert ve İZBAN Genel Müdür Yardımcısı Sönmez Alev`in yanı sıra kentimizin önemli isimleri katıldı. Sergiyi ziyarete gelen öğrencilere, İZBAN logolu kırtasiye setleri dağıtlıldı. Sergide İzmir`in tramvaydan, trambüse, ilk körüklü otobüsten, troleybüse, ESHOT marka körüklü otobüsten İzmir Metrosu ve İZBAN`a kadar olan ulaşım serüveni, fotoğraflarla anlatılırken, eski kağıt bilet örnekleri de katılımcılara nostalji yarattı.

4 Aralık tarihine kadar açık olacak sergi, 09.00 ile 17.00 saatleri arasında gezilebilecek.