İçinde 20 Bin TL Bulunan Çantayı İZBAN Görevlisi Buldu.
Katar`da yaşayan ve turistik amaçla İzmir`e gelen Hırvat inşaat mühendisi Jonjiç Nediljko`nun İZBAN Adnan Menderes Havalimanı`nda unuttuğu çantasını bulup teslim geden güvenlik personeli Ahmet Yıldız, İZBAN Genel Müdürü Selçuk Sert ve Genel Müdür Yardımcısı Sönmez Alev`in de katıldığı törenle ödüllendirildi. Sert ve Alev, davranışından dolayı Ahmet Yıldız`ı tebrik ederken kendisine çeşitli armağanlar takdim etti. Kontrol Güvenlik firması da personelini takdirname belgesiyle onurlandırdı.

Hırvat Nediljko, Ocak ayı başında turistik amaçla geldiği İzmir`de, İZBAN Adnan Menderes Havalimanı İstasyonu`nda, çok değerli eşyalarının bulunduğu çantasını unutup trene bindi. İçinde 20 bin TL değerinde çeşitli paralar, fotoğraf makinesi, önemli projelerin bulunduğu dizüstü bilgisayar, pasaport ve banka kartlarının olduğu çantayı, trenin hareketinden kısa süre sonra farkeden güvenlik görevlisi Ahmet Yıldız, çantayı hemen ilgili birime iletti. Çanta bulunduğu bilgisi, tüm istasyonlara eş zamanlı olarak bildirildi. Bu sırada Kocaman Otel`e yerleşmek üzere resepsiyona uğrayan Hırvat Nediljko, çantasının yanında olmadığını farketti. Otel personeli sayesinde en yakın İZBAN istasyonuyla görüşen Nediljko, durumu izah etti. Çantasının İZBAN Adnan Menderes Havalimanı İstasyonu`nda olduğu bilgisini alan Hırvat turist, tekrar trene binerek havalimanına döndü. Hırvat turist, çantasını güvenlik personeli Ahmet Yıldız`ın elinden aldı.