Yıldırım`a Ödülü Verildi.

İZBAN`n 50 milyonuncu yolcusu Nur Yıldırım, İZBAN ile 1 yıllık ücretsiz sehayat ödülünü, Genel Müdürümüz A.Selçuk Sert ve Genel Müdür Yardımcımız Sönmez Alev`in elinden aldı. İZBAN`ın Çiğli`deki Genel Müdürlük Binası`ndaki törene arkadaşlarıyla birlikte gelen 9 Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi 2. sınıf öğrencisi Nur Yıldırım, 8 Mart günü yaşadığı sürprizin çok hoş olduğunu söyleyerek, "Patlayan konfetiler ve çalan sirenler karşısında bir an neye uğradığımı şaşırdım. Derken, 50 milyonuncu yolcu olduğum söylendi ve bu kez ikinci şaşkınlığımı yaşadım. Benim için hayatım boyunca unutamayacağım bir anı oldu" dedi.

Yıldırım`ı tebrik eden ve kendisine öğrenim hayatında başarılar dileyen Sert ve Alev ise "50 milyonuncu seçildiğiniz gün mikrofonlara söylediğiniz sözlerle, İzmirli ve eğitimli bir kişi olduğunuzu gösterdiniz. İZBAN`dan duyduğunuz memnuniyeti de dile getirdiğniz bu sözler,  bizlere gurur yaşattı" diye konuştular.