İZBAN`da İftar ve Ramazan Keyfi
Türkiye’nin en büyük kent içi toplu ulaşım sistemi olarak 1 yaşına basan İZBAN’da yönetim ve personel, iftar yemeğinde bir araya gelirken, aynı zamanda bayramlaştı. Tarihi Havagazı Fabrikası’ndaki yemeğe, Genel Müdür Selçuk Sert ve Genel Müdür Yardımcısı Sönmez Alev’in yanı sıra İZBAN çalışanları katıldı. İftarı birlikte açan İZBAN ailesi, daha sonra hep birlikte bayramlaştı. Gecenin sürprizi ise İZBAN’ın ilk personeli Ceyhan Aytaşkın, son personeli Erkan Saygın ve son bayan personeli Hülya Soybir’in, yaşgünü pastasını birlikte kesmeleri oldu. Personele özverili çalışmaları için teşekkür eden Sert ve Alev, İZBAN’ı çok önemli bir yılın beklediğini vurgulayarak, “Îzmir halkına güvenli, kaliteli ve konforlu hizmet vermeyi sürdürmek, çıtamızı her gün daha da yükseğe koymak için sizlere çok büyük görevler düşüyor” dedi.